Pagini

24 aprilie 2013

Expoziţie foto la Muzeul de Artă Timişoara


Muzeul de Artă din Timişoara este gazda expoziţiei de fotografie Păduri virgine în Munţii Ţarcu, organizată de Altitudine Banat în parteneriat cu WWF România.

Se prezintă păduri din Situl Natura 2000 Munţii Ţarcu în care natura mai supravieţuieşte în formă pură, fără intervenţie umană. Zona munţilor Ţarcu este esenţială în menţinerea ultimului Peisaj Forestier Intact din Europa, la sud de cercul polar.
Fotografii: Alin Ciulă, Alin Drăguşin, Camelia Băluţescu, Călin Ţâru, Octavian Radu Topai şi (regretăm ca nu mai e printre noi) Adina Moşincat.
Au mai contribuit: Fundaţia pentru Parteneriat Miercurea-Ciuc şi Foto Oskar Timişoara.
Vernisajul va avea loc joi 25 aprilie 2013 la ora 18, şi suntem onoraţi să-l avem alaturi pe dl. profesor Petru Urdea, decan al facultăţii de geografie din cadrul UVT  la deschidere.
Evenimentul pe facebook:
http://www.facebook.com/events/616211995075086/
Vă aşteptăm cu drag.

PS: expoziţia va rămâne în gazduirea muzeului pentru înca 2-3 săptămâni, începând de joi 25 aprilie. 

Un comentariu:

Claudia spunea...

Felicitari atat pentru participare in cadrul expozitiei, dar si pentru implicare. Sper ca tot mai multa lume sa va calce pragul si sa inteleaga, chiar si cei care nu obisnuiesc sa mearga pe munte, importanta mentinerii acestor paduri in starea lor naturala de salbaticie.
Mult succes!